Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια

Λίγα λόγια για το Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια, 17 χιλιόμετρα από την όμορφη Νάουσα

Στην δυτική πλευρά του όρους Βερμίου βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο 3 - 5 Πηγάδια, 17 μόλις χιλιόμετρα από τη Νάουσα, μία από τις ομορφότερες πόλεις τις Μακεδονίας.

Σε υψόμετρο 2005μ., σε ένα πάλλευκο δάσος χαρακτηριστικής ομορφιάς με μοναδικές εικόνες, το χιονοδρομικό κέντρο 3 - 5 Πηγάδια προσφέρεται για αξέχαστες αποδράσεις.

Το χιονοδρομικό κέντρο διαθέτει 10 χιονοδρομικές πίστες για κάθε βαθμό δυσκολίας συνολικού μήκους 9 χλμ.

Σε αυτές περιλαμβάνονται:

  • 2 διαδρομές δυσκολίας αρχαρίων και 2 μέτριας δυσκολίας για προχωρημένους σκιέρ
  • Η πίστα Αριστοτέλης, με διαδρομή 1.800μ. που είναι η καλύτερη κόκκινη πίστα στην Ελλάδα
  • η καλύτερη μαύρη πίστα με την ονομασία Φίλιππος 2000μ.

Προσφέρεται έτσι, η δυνατότητα στους επίδοξους νέους σκιέρ να μάθουν τα μυστικά του σκι, αλλά και στους πιο έμπειρους να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους.

Επίσης, το κέντρο διαθέτει και πάρκο για snowboarders και free riders, snow park, ενώ για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών λειτουργούν 7 αναβατήρες από αυτούς οι 6 είναι συρόμενοι και ένας εναέριος.

Το πακέτο των ιδανικών εγκαταστάσεων σκι συμπληρώνουν οι υποδομές τεχνητής χιόνωσης που εξασφαλίζουν σε όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου άριστης ποιότητας χιόνι. Δικαιολογημένα είναι ο αγαπημένος προορισμός έμπειρων και επαγγελματιών σκιέρ.

Επιπλέον, στο κέντρο θα βρείτε σχολή ski και snowboard, κατάστημα ενοικίασης ειδών σκι, ενοικιάσεις snowmobile, εστιατόριο, καφέ, bar αλλά και γήπεδο ποδοσφαίρου. Διαθέτει βέβαια για όσους θέλουν να διανυκτερεύσουν ξενώνα και ξενοδοχείο, ενώ στην κορυφή του βουνού λειτουργεί σαλέ με υπέροχη θέα για ξεκούραστες στιγμές.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:

23320 44681 ή 5, 23320 44446